15. března 2020

Big Air: Lužická, ÚnL - Kruhák po Větruší • 6,7 km • 263 m

V Aussigu ještě pár voříšků k rozlousknutí mám. Jedním z nich byl v noci ze 14.3. na 15.3.2020 průjezd ulicemi Lužická - Kočkovská - Jizerská, což slibuje tučnou mileage, akorát na vjezdu do Jizerský je silent killer - deadpoint slizkej, kterej mě po mnohonásobném failu naučil pokoře a trpělivosti. Takže východisko zajímavý.

Druhou zajímavou zprávou bylo, že Plch uvolnil pro použití svůj projekt Big Air - průjezd Roklí ne jen do ulice Hoření - viz neutrál Doppitzer Linie - ale i průlet Malátovkou přes kopec k bývalé lidušce. Recept je jednoduchej: nahoře u Lidlu na Dobkách to pustíš samospádem, u hospy U Pivína nesmíš v zatáčce dupat na brzdu a pak proskočíš opatrně křižovatkou tak, abys měl rychlost na překulení se přes vrcholovou bouli.

Výškový profil Big Airu v sekci Lidl - liduška.
Tož se nabízelo oba kousky propojit + to nacpat až na kruhák pod Větruší, aby to mělo nejen obtížnost, ale i zmíněné míle. Noc dlouhých nožů měla zvláštní magii, kdy to všechno tak nějak šlo. Takže z první bomby i Jizerská i Big Air a dojezd k Labi. Z místních real urbanů (Neznaboha nepočítám, to je spíš rustikálek) je to 6,7 km zatim nejdelší flák.

Budou i delší kusance - třeba Kozy s natažení až pod Větruši dají 7,9 km - tímto dávám k dispozici jako ideu na možná the longest aussiger urban ever. Ale nepředbíhejme. Na Střekově jsem se moh poprdět, když jsem poslal 5,6km Brexit (prej game changer...), pak se vyloup 6,1km B-rex a 6,5km JayKay B-day... Jeden si myslí, že už jsou možnosti u konce, ale pak se vobjeví nová...


No, vodfajfknuto a teď na Klíš zkusit takovej fórek...

Big Airu zdar
Papouš

Žádné komentáře:

Okomentovat