31. ledna 2020

Brexit: Nová Ves - pumpa MOL Střekov • 5,6 km • 338 m

Když jsme v listopadu 2019 sjeli s JayKayem z Nové Vsi nad Ústím dolů k Labi, zdálo se, že má kopec potenciál jen na jeden neutrál, a to jeho levou větví - zapsali jsme Labskou baštu. Na pravé větvi se mi protikopce zdály nesjízdné. V pátek 31.1.2020 jsme to jeli radši prověřit, a pustilo to! Neutrál jsme pojmenovali Brexit - jednak ten poslední lednový den dvadvacet nastal, druhak je zamotanej jako cesta UK z EU.

Brexit sjede jako Labská bašta na Novou Ves k hospodě, ale tady se uhne doprava. Pak jsme trochu ladili rychlost, aby jí bylo tak akorát na safe průjezd zatáček a výjezd kopců, ale žádný drámo. Najednou jsme byli pod Kojeticemi a sypali to dolů ke krematoriu na Střekově.

Tady si můžeš vybrat ze tří možností, který rozebereme příště. My si vybrali tu nejdelší - ještě trochu posurfovat po skoro vrstevnici a pak o 160 stupňů doprava do ulice Poslední cesta a Novou po trolejbusovém vedení až skoro na Mariánský most a doprava, zatočit šneka až na pumpu MOL a je hotovo.

Celkem to dá zajímavejch 5,6 km. Kdo to chce protáhnout, musí přejet po mostě a za ním se dát buď doleva, nebo doprava, a posune se ještě o 200 metrů. Přes šest kilometrů to ale asi nebude ani za optimálních podmínek. Každopádně je Brexit game changer!


Neutrálům zdar
Papouš

Žádné komentáře:

Okomentovat