15. února 2020

JayKay B-day 4: Nová Ves - salon Mercedes, Ústí n.L. • 6,5 km • 349 m

V sobotu 15.2.2020 měl JayKay čtvrtiny, takže nějaký dary se slušely. Volba padla na nehmotné statky - návštěva štoly Lehnschafter v Mikulově v Krušných horách + nějakej neutrálek dedikovanej mládencoj. Důl boží - proběhla jen nejlehčí trasa A, ale je tu i dobrodružný Céčko. S dárkovým neutrálem se to moc světle nevyvíjelo.

 JayKay ve štole Lehnschafter. Tady je tak krásně, tatínku! A teď mi ještě naděl neutrál, prosím. (čti: Svý úchylný vejlety si strč v prdel temnou, fotře, šel bych na hranolky s kečupem...)
Zvolili jsme jižní stranu Středohoří, ale protikopce se bránily statečně. Co teď? Naštěstí jsem vykoukal zase jednu kombinaci z Nové Vsi - jede jako B-rex, ale uhne na Mariánskej most. Chce to dost kliku, ale my jí měli, takže jsme doplachtili až k autosalonu Mercedes v Krásňáku. Na urban to má slušnou dýlku 6,5 km a název je jasnej JayKay B-day 4.

JayKay má kromě vlastního neutrálu taky jednu horocestu, a to Expedice JayKay 4 ve skalách nad Sebuzínem. Takže si postupně kolíkuje terén.



Neutrálům zdar
Papouš

Žádné komentáře:

Okomentovat