15. února 2020

Cínovec: Cínovec - Teplice • 12,8 km • 634 m

Ve vzduchu visící otázka Kdo první zapíše jeden z nejdelších runů v regionu z Cínovce do Teplic? je od soboty 15.2.2020 vyřešena. V posledních týdnech na ni intenzivně pracoval Plch, ale kruháky na trase mu pravidelně dávaly za uši. Do hry nečekaně vstoupila osoba Radana, která číhala v pozadí a sjezd v kategorii monstrum (nad 12 km) si ulovila pro sebe. Takové entreé ještě Neutral Riders nezažili (teda kromě mě - když jsme s JayKayem NR založili, tak jsme si do něj vstoupili sjezdem D8).

Náhlá akce Radany má zajímavé pozadí - rivalitu dvou riderek. Soňa 2H, která zahájila kariéru super výkony, zřejmě Radanku z tanku mírně nabudila, protože když jsem zevloval s JayKayem před štolou Lehnschafter, přišla mi zpráva: "Potřebuju ti nahrát jeden neutrál, než mi ho vyfoukne Soňa..." :-)

Výkon 12,8 km je na začátku hodně vysoko nastavená laťka. A možnosti tu ještě jsou: "Kdyby dědek neblokoval tu poslední křižovatku, dalo by se ještě o 1 km dál," uvedla Radana. S údajnou rivalitou obou žen za neutrálním volantem to možná nebude nakonec tak horké: "Zrovna jsme si se Soňou říkaly, jak je ta neutrálová blbina chytlavá, poté co jsme čtvrt hodiny na záchodkách na Horobále řešily, jak nejlíp projet kruhák a semafory...," poznamenala na závěr Radana. 


Neutrálům zdar
Radana

Žádné komentáře:

Okomentovat