19. března 2020

Jíloviště - Zbraslav: Cukrák - Krňák • 6,7 km • 202 m

"Zdar jak sviňa... OSB už nefrčí, tak jsem si dneska naložil plné auto krajinek z kůrovcového smrku a vyrazil směrem velké město bledých tváří. Těsně před horizontem na Cukráku jsem vyřadil a jel se klouzat směr Zbraslav," popisuje zrození dalšího pražského dorostence (*19.3.2020) Chobotnice. Po Škodě lásky keltských zlatníků to je už druhej dorost v nelichotivých geograficko-klimatických podmínkách!

"Sjel jsem sjezdu na Zbraslav - centrum, tam je hned přednost, potom zabrzdil kvůli couvajícímu mixu s betonem, projel mírně zvýšenou rychlostí okolo velké fízlárny, pohoupal se přes čtyři ostré retardéry, pustil stařečka v roušce s taškou a nákupem na přechodu (to je samozřejmě taky dání přednosti) a potom stále dolů Zbraslaví přes světla Nad náměstím okolo restaurantu Škoda lásky. Kvalt jsem zařadil až těsně za můstkem přes mrtvé rameno Berounky, zvané Krňák," uvedl Chobotnice.

Mission Zbraslav, single player Octopussy - start.

Zbraslav - centrum. Stařík s rouškou na přechodu detekován, záměrný kříž aktivován.

End of Mission Zbraslav, most přes Krňák.
Za staříka na přechodu palec nahoru, Azbest dokonce navrhnul započítat tuto přednost 2x, pokud proběhla mezi 10.00 - 12.00, tedy cca v čas, kdy v době koronavirové pandemie mají staříci výhradní právo nakupovat. Sekretariát se k tomu staví méně emotivně: "Stařec v roušce jako přednost OK, ale jen na stav nouze. Limited edition. Po konci stannýho práva standardní civil-geront," přimlouvá se za střízlivost Sekretářka.


Staříkovi v roušce zdar
Chobotnice

Žádné komentáře:

Okomentovat