2. července 2020

Háčkův odkaz: Rezek - Rokytnice • 9,6 km • 400 m

"Noční výpad za neutrály ve čtvrtek 2.7.2020 jsem začal Štrougalovým tichem a další v pořadí byl tip od Háčka, který níže popsanou trasu jezdil před lety "mimo soutěž". Projíždím Rokytnicí nahoru a čím jsem výš, tím musím dát Háčkovi zapravdu - bude to horská paráda! 

Na Rezku otáčím auto a jdu na ostrý pokus. Cestou sem jsem si vytipoval ideální místo na vyhození kvaltu, takže přesně vím, kde tak učinit. Škoda, že je o půlnoci taková tma. Požitek za světla je přeci jen větší. Na druhou stranu traffic je teď víc než sympatický a případná protijedoucí auta člověk vidí dopředu. 

První kilometr lesem si vychutnávám setrvačnost od svižnějšího startu, ale s prvními domky ve Františkově se to začíná lámat do pěkné sjezdovky. Rokytnicí projíždím jako král, jen ty jásající davy nikde! 

V Dolní Rokytnici dojíždím policejní tranzit, kvůli kterému musím snížit rychlost na předpis. Na křižovatce u Jizery - co čert nechtěl - musím dupnout na brdku kvůli kamionu na hlavní. Takže se stěží došourám přes křižovatku a hned za ní je konec. Ale skoro desítka to je!


Háčkovi zdar
ZBzH

Žádné komentáře:

Okomentovat