2. července 2020

Tanvaldský Štěpánek: Štěpánka - Tanvald • 10,1 km • 468 m

"Třetí a poslední zásek noci ve čtvrtek 2.7.2020. Cestou domu z Krkonoš si to vyburácím na Štěpánku, pěkně až k chatě, mlha jako kráva, viditelnost 30 m maximálně a fakt nepříjemný počasí - vítr a mrholení. Ne uplně dobrá podmínka na tenhle neutrál, protože mě čekají dvě nepříjemné přednosti v jízdě v tomhle marastu. Jedeme," popisuje svoji Noc dlouhých nožů z kraje července 2020 huťský boudař ZBzH

Na Příchovice to je very nice and beautiful, jak říkáme my, takřka rodilý angličtináři. První přednost OK, i když jsem nic neviděl. Teď jsem zvědavej na druhou přednost u motorestu v sedle. Tam je to nepříjemné i ve dne. Zrcadlo nepomůže, protože je pořád mlha, ale stahuju okýnka a snažím se nastražit uši jako rys. Krouhám to vlevo a vychází to! 

Nad Desnou už mlha polevuje a já si vychutnávám krásnou jízdu. Na konci Desné se bez problémů přehupuji přes hřbítek kolem cikánského doupěte do Tanvaldu. Na okamžik zapřemýšlím, jestli by byl reálný trik 540° na kruháku, ale pak radši zvolím jízdu na jistotu a dokodrcám to za Lidl. Trik zkusím příště. Přeci jen to chce posunout dovednosti zase o kousek výš. 


Mlze zmar
ZBzH

Žádné komentáře:

Okomentovat