31. března 2020

Trojzubec: Polevsko - Prysk • 5,8 km • 250 m

"Neutralizace Preškavy dokončena," zahlásil ve středu 1.4.2020 Čibi s tím, že den před tím dorazil poslední směr, který se nabízel - od kaple nahoře na Polevsku se spustil diretissimou na Prysk (= Preškava). Název je Trojzubec. "Z jednoho místa na tři směry," poznamenává k tomu Čibi, který si v místním údolí solidně vyhrál.

Nejdřív sem sjel v pátek 6.3.2020 z Práchně Preciosní sjezd, pak ve středu 18.3.2020 famózně využil táhlého hřebene z Polevska na Prácheň v akci Krky pochval prospěšné a poslední březnový den dokonal neutralizační dílo Trojzubcem.


Do toho se Čibimu podařilo vytvořit nový fenomén - tzv. průjezdní multipoint. Tím ke kaple nahoře na Polevsku a dá se od ní jet do 3 směrů - Trojzubec (Prysk), Krky (Prácheň) a Z polevského ledovce (Nový Bor). Moc multipointů, z nichž se dá vyrazit do tří různých směrů, v databázi nemáme - napadá mě jen Radešín nad ÚnL - odkud startují Chuderovsko-božtěšická stezka, Tryska a Falešnej Kryštof.

Navíc má Čibi i silné rodinné zázemí - na FB podporuje jeho neutrální počiny maminka Drahomíra. Kdo má maminku Drahomíru, zkrátka nemůže dělat špatný neutrály (taky mám maminku Drahomíru, takže vo tom něco vim).


Trojzubci, Preškavě a Svitákovi zdar
Čibi

Žádné komentáře:

Okomentovat