21. listopadu 2020

V Jedlový vlak nestaví: Křížový Buk - Chřibská • 5,4 km • 194 m

"Tak to, čoveče, nevyšlo...," napsal v sobotu 21.11.2020 na sekretariát novoborskej rider Čibi. Na svém domácím písečku, tedy v Lužických horách, se pokoušel projet od textilky v Křížovém buku (legendární kalhoty do přírody) doprava přes Krásné Pole do Chřibské. Další z pěkných linek hlubokými lesy v místních kapesních horách.

Čibi to chtěl dole v Chřibské proskočit na hlavní silnici 263, ale ouha. "Plánované napojení na hlavní se nekonalo, natož následné prodloužení přes Dolní Chřibskou směr Rynartice...," napsal NewBohr rider. Pak to zkoušel i ze směru od Rybniště, kde už zaťala dráp v květnu 2020 Sekretářka, a to neutrálem Chřibská

"Ani z tohodle směru to nešlo. A na třetí směr jsem neměl už náladu, protože jsme byli strašně vymrzlí, čekali jsme 1,5 h na vlak z Jedlové do Chřibské. Kdo by to byl řekl, že tam nestaví každý vlak...," poznamenal Čibi.

Deadpoint ve Chřibské.

Čibiho fail při napojení na silnici 263 je dobrá i špatná zpráva. Špatný je to v tom, že se nezadařilo, dobrý v tom, že do tohoto bodu zahlásila Sekretářka deadpoint, který byl failem potvrzen. Je to taková slizká plazivá rovinka, kde jeden zdechne v momentě, kdy už to vypadá dobře. Najednou prásk a v nohách nic... Čili fakt problémový místo, šak ho taky poskok ze sekretariátu najížděl nadvakrát. 


Dobrej feedback, že neprodukujeme inflační deadpointy (byť jedna vlaštovka jaro nedělá).

Vlakům projíždějícím stanici Jedlová, když tam zrovna čeká promrzlá rodinka, zmar
Čibi

1 komentář:

  1. Aha, tak v Jedlový to prej staví, ale ve Chřibský ne. Sem to pomotal, ale už to tak nechám :-)

    OdpovědětVymazat