26. srpna 2020

Podél Bečvy: Bumbálka - Dolní Bečva • 16,5 km • 442 m

Že údolí Rožnovské Bečvy půjde ještě nějak vytěžit, bylo jasné už od prvního Sekalova pokusu Seshora doprostřed zkraje července. Pražskej rider si tehdy dal veřejný úkol, že v roce 2021 svou trasu sjede až z Bumbálky. Ve středu 26.8.2020 tudy ovšem jel Plch, kterého Sekalův úkolníček pranic nezajímal - neutrál poslal až z Bumbálky a ještě to natáhnul dole.

Plch se se Sekalem vůbec nepáral - cestou na SK a zpět zkapacitnil Sekalovi tři neutrály, což ridera z Prahe rozdurdilo, že nazval Plcha gaunerem. "Nebyl úmysl prodlužovat již udělané neutrály, ale ty kopce znám, a tak jsem si je sjel a čekal, co to dá. Až potom jsem pri zápisu zjistil, že už tam někdo (Sekal) byl," okomentoval to lakonicky Plch. Nicméně Sekal to bere vcelku sportovně, kouká se dopředu a spřádá plány na nápor v Pražské kotlině.

Plch si každopádně do deníčku zapisuje svůj zatím nejdelší počin a svůj druhý monster - prvním byl Křímovák. Plus jako osmý člověk na světě překonává psychologickou hranici 15,0 km a zároveň předbíhá KV ridera Tchána, shodou okolností svého tchána. Uvidíme, jak Vary na jeho zářez odpoví.

Psychohranici zdar
Plch 


Žádné komentáře:

Okomentovat