14. srpna 2020

Klepáč: Pod Klepáčem - Horní Lipka • 5,5 km • 279 m

Klepáč
je sjezd zpod stejnojmenného vrchu v masivu Králického Sněžníku. Začíná na šikovném parkovišti, který jsme si s JayKayem vyhlídli v pátek 14.8.2020 v aplikaci Park4night k noclehu při našem putování příhraničím Česka a Polska - Kapustňák Trip 2020. Neutrál je sice prcek za pět a půl, ale po super asfaltu si to sype pěkně z kopce, takovej Speedy Gonzales. 

Konec je u Prostřední Lipky, kde je prostě závora, jak říká Azbest, a nejde to dál. Kousek od parkoviště pod Klepáčem je parádní výhled na lyžařské středisko v Dolní Moravě. Je vidět hrůzná stezka v oblacích a všechny sjezdovky a bobovky, který jsou výborný. Kvůli čemu se sem určitě vrátíme, je tenhle bomba flowtrail

Základ programu Bábovka - voňavka byl položen na Dolní Moravě.

Dolní Morava OK, ceny napálený, ale sjezd po 3km bobovce pecka. Tady jsme položili základy programu Bábovka - voňavka, čti Bobovka - lanovka, kterej rezultoval v další tématický zájezd do Krušnejch, z něho vzešel stejnojmenný monster.


Jinak den byl neutrálově bohatej, protože pršelo, tak jsme střihli Holbu a pět kratších kousků. Den na to jsme pak zmonstřili na obě strany Suchý vrch v Orlickejch, takže finále tripu bylo plodný. Dovolená, jak má bejt. 

Flowneutrálům zdar
Papouš

Žádné komentáře:

Okomentovat