6. července 2020

Maršovický neplánovač: Čížkovice - Rychnov • 8,9 km • 248 m

"Včera hrozilo, že se stavba mé nové voliéry zastaví kvůli chybějící prkotině - neděle 5.7.2020 odpoledne a mně chybí list do pily. Takže opět přichází na řadu OBI. Cestou přes Maršovice vůbec nemyslím na neutrál, ale na další postup stavby. Zcela automaticky na horizontu hážu neutrál a v tom mi to dochází - zpestřím si nedělní odpoledne a cestu do OBI neutralizací Maršovického kopce směrem do Kokonína," popisuje vznik nezamýšleného neutrálu Zdenda Bouda z Hutě aka ZBzH.

Nově vznikající dvojvoliéra pro papoušky nádherné a rosely. ZBzH chová ještě pár neofém modrohlavých a pár papoušků horských. 
"Na kruhák v Kokoníně to dá spolehlivě a dál po stopách Klikařovy kochačky. Na kruháku bez problémů, cesta do Rychnova kochání a na konci mě ještě intuitivně napadá za mostem doleva a zcela neznámými uličkami kam to dá. Nakonec 8,9 km a zcela zadarmo!"


Prej list do pily. Tak určitě! :-) Tahle taktika samozřejmě není nic novýho - před časem se k ní uchýlil třeba Plch, kterej předstíral, že jezdí z Ústí nL do Teplic reklamovat motorovou pilu a při tom kosil neutrály - třeba Komárku. Ale to je v pořádku, účel světí prostředky.

Náhle nefunkčním pilám podporujícím neutralismus zdar
ZBzH

1 komentář:

  1. Náhle nefunkční pily, docházející vruty, blbě napočítaný panty, málo palubek, malá výměra pletiva v rozpočtu... ono toho je, co podporuje neutrálismus :-)))

    OdpovědětVymazat