13. června 2020

Prodloužené Huťské srdéčko: Černá Studnice - Bratříkov • 7,5 km • 427 m

"Minulý týden se nám to nepodařilo, takže dnes - v soboru 13.6.2020 - nebylo co řešit. Další pokus. Od rozhledny až na Dolní Černou Studnici to máme najeté, 300 m před sedlem na DČS je jediná možnost - krouhnout to offroadem vlevo lesní cestou. Jede to, ale bacha, po 100 m to chce fakt přejít do chůze, protože je nutné se vyhnout velké díře v pravé kolejnici," přibližuje extension svého neutrálu Huťské srdéčko.

"Za pár metrů však již drandíme opět po asfaltu a mezi domky. Čeká nás klíčové místo. Napojení na silnici vedoucí do Hutě - odbočení vlevo na hlavní. Jedoucí zleva jsou vidět poměrně brzo, ale zprava hrozí všemožné, protože při napojování na hlavní jedeme krokem a viditelnost doprava je pár metrů kvůli zatáčce. Tady jsme skončili minulý týden."

ZBzH vyřešil generátor komentátorů na sedadle spolujezdce elegantně - posadil tam Ozzáka, kterej furt spí. Zuzka na zadním sedadle vypadá spokojeně.

Cestou k Huti má estetika napilno.
"Dnes nám štěstí přeje a nikdo nikde! Paráda! Svištíme si to lesem do Hutě a teď už by se muselo stát něco naprosto nepředvídatelného, abychom to nedali před brány Bratříkova. Prodloužení na krásných 7,5 km původního Huťského srdéčka vedoucího z Dolní Černé Studnice je na světě! Pocity srovnatelné, jako když zaběhnete stovku pod 10."


Prodlouženému srdéčku zdar
ZBzH

Žádné komentáře:

Okomentovat