15. února 2020

Tyršovka: Ždárek - Revoluční, Ústí n.L.• 9,6 km • 272 m

Tenhle neutrál je zásadní, při vší úctě k ostatním monstrům. Škoda, že se ho Soně 2H nepodařilo projet na kusovku, protože se jí podařilo krásně pořešit jeho spodní část. Smekám. Oč jde? O trasu z Nakléřova v Krušných horách do centra Ústí nad Labem, celkem může mít až 14 km! Je plná záludností - technických i provozních.

Soňa se v sobotu 15.2.2020 spustila z Nakléřova přes Knínice a zastavila ji silnice I/13 z Libouchce do Chlumce u Ústí. Tu pak s motorem překonala a začala znovu jízda na neutrál - projela Ždárek, Strážky i klíčovou zatáčku u Ona na Sanatorce, kde je potřeba uchovat si dostatečnou rychlost na průjezd Rondelu. S JayKayem jsme se v říjnu 2019 dostali pod Rondel ve verzi Knínice short, ale Rondel zůstal i přes tréninkové úsilí zakletej.

Energ(et)ická riderka Soňa 2H omračuje ústeckou neutrálovou scénu špičkovými výkony. Její řešení dolní části runu Nakléřov - centrum Ústí je zásadní a inovativní!
Ovšem Soňa Rondel pořešila: "Stačí se dostat na úroveň toho nábytku nebo co je to tam vlevo a najet na kruháč zleva doprava, Taky to chce nervy, bo fakt čekáš každým okamžikem, že se to zastaví. Já řvala jak pavián, když jsem to nevzdala a najednou se auto zase rozjelo," uvedla Soňa.¨

I dál to bylo zajímavý. "Rychlost jsem nabrala zas tak před Chaloupkou a pak se modlila na ty semafory. Postupný dobržďování a měla jsem jsem kliku na zelenou. U Hraničáře mě zablokovalo auto přede mnou kvůli chodci, rychlá myška vlevo po dlažebních kostkách u Clarionu, kde staví trolejbusy, pak zatáčka vlevo a hned vpravo a pak už jen rovně kolem muzea až za Tyršovku," popisuje netradiční závěr Soňa.




Netradiční v tom, že v závěru nepokračovala do Pařížské, jak obvykle činí Papoušové, ale dokázala vyšněrovat novou, delší verzi kolem restaurace Tyršovka až do Revoluční ulice. Vážně inovativní počin s názvem Tyršovka a luxusní délkou 9,6 km (dlouhán).

Čili průstup celé trasy z Nakléřova až do centra města je jen otázkou času. Další otázkou je, kdo tohodle obra složí? Soňa 2H? Nebo si show pro sebe ukradne Radana? Nebo snad Plch jako náplast za marné nájezdy na Cínovec?

Neutrálům zdar
Soňa 2H

Žádné komentáře:

Okomentovat