12. února 2020

K policajtum na dvorek: Stebno - Řehlovice • 5,7 km • 257 m

Tak tohle nám s JayKayem celkem chutnalo. Z mapy jsme vykoukali (časem se snad dostanu k infu, jak na to, ale raketová věda to neni) neutrálek ze Stebna na planinách Středohoří přes vísku Suchá do údolí řeky Bíliny. Mělo to dát kolem 4 - 5 km. Placatej konec ve spletenci dálničních, železničních a přesříčních mostů jsme nechali otevřenej a dobře jsme udělali.

Neutrál K policajtum na dvorek je luxusní kochačka s výhledem na Středohoří a Krušné hory. Úzká asfaltka má perfektní povrch a ani nevadí, že je úzká. Když potkáte auto, klidně můžete zastavit a v pohodě se mu vyhnout.

Začátek neutrálu K policajtum na dvorek nad Stebnem ve Středohoří. Fakt pěkná trasa i třeba pro sjezd na kole :-)
Silnička se krásně vlní a než se rozkoukáte, dojedete na křižovatku u D8. Tam jsme jeli rovně už trochu šourem a čekali, jaké bude finále. A to bylo zcela nečekané! Spády silnic nás nakonec zavedly až na dvorek, u nějž parkují auta z oddělení dálniční policie v Řehlovicích!

Takhle vykreslila šnečka na policejnim dvorku v Řehlovicích funkce Stopař na mapy.cz. OK, nebyl to přímo dvorek, ale zaměstnanecký parkoviště asi i pro policajty a silničáře. Ale v titulku to vypadá dobře :-) Jinak stopař se jeví slibně, ale občas naměří nějaký voloviny, třeba nadmořskou výšku 108 mnm v Řehlovicích. Kdyby to tak bylo, tak by vesnice byla pod vodou z Labe :-)
I tak jsme měli ještě rychlost na to, abychom jim tam s JayKayem vystřihli šnečka - prostě se s autem zatočíte ve tvaru ulity. V našich končinách vysoce ceněná figura. A eště k tomu na policejnim dvorku!



Neutrálům zdar

Žádné komentáře:

Okomentovat