6. února 2020

Hvozďák: Hvozd - Manětín • 5,7 km • 163 m

Dřív, než přistoupíme k otázkám dalšího vývoje neutralizace, musím Vás, ač sám zaujímám neutrální postoj, upozornit na jednu věc. Rozmohl se nám tady takový "nešvar". Někteří adepti naší kratochvíle často začínají kariéru tzv. double killem, tedy dvěma (prvo)neutrály v jeden den. Po Honzovi Chobotnici Baštovi se to ve čtvrtek 6.2.2020 povedlo i novému členu Neutral Riders - Marku Azbestu Rottenbornovi!
Azbest v Les Ailes Du Désir 7b+ v Gorges Du Tarn.
Předností Azbesta je - kromě toho, že je výbornej lezec a hafo dalších věcí - že je neutrálově rozkročen napříč celou republikou. Jednou nohou stojí na západě Čech u Plzínky a druhou nohou začíná zakořeňovat v Karpatech u SK hranic, kde jsou monstrlajny (jakože nojtrály) kolem 20 km. To do budoucna slibuje reporty z obou enkláv.

Takže při prvním únorovém čtvrtku dvacet dvacet vyplenil dva směry v malebném kraji okolo řeky Střely - začneme Hvozďákem. "Takže Hvozďák sjetej, ale zadarmo to nebylo. K Manětínu jsem jel 30 a tak tak přejel křižovatku," zabojoval na úvod Azbest. Jeho druhému počinu - Křečák Extension - se pověnujeme v samostatném textu, protože se zatim snažíme dodržovat co neutrál, to separátní ártikl.


Neutrálům zdar
Azbest

Žádné komentáře:

Okomentovat