10. února 2020

Kde tu najít zdroj neutrálů: tabulka a mapa

Monika Plšice mě upozornila na to, že tady chybí tabulka a mapa s neutrály. Ne tak docela, a proto sem na nějakou dobu připnu návod, jak se k nim dostat. Fór je v tom, že většina lidí si dneska prohlíží stránky na mobilu. Jenže googlovská platforma blogspot.com, na které Neutrály běží, má mobilní i webovou (desktopovou) verzi. Na mobilní verzi je vidět jen hlavní sloupec s články a chybí postranní sloupec webové verze, kde mapa i tabulka neutrálů jsou. Takže jak na to:




Tohle vidíš na mobilu v mobilní verzi. Pokud chceš webovou verzi, kde je i mapa a tabulka neutrálů, sjeď na konec stránky.

Na konci stránky najdeš nápis Zobrazit verzi pro web. Klikneš na něj a jsi ve webové verzi.

Totok je webová verze na mobilu. V pravém sloupci vidíš celkovou mapu neutrálů a link na databázi neutrálů.

Roztáhneš hmatem - dvouprsťákem a vidíš to větší. Klikneš na mapu a uvidíš tohle:

Červeně jsou už zkonzumovaný neutrály, černě projekty. Některý projekty jsou jetelný, ale ještě na ně neuzrály podmínky, některý jsou ale jen vykoukaný z mapy, takže to jsou možná nesmysly.

Když klikneš na Databázi neutrálů, dostaneš se se do googlovský tabuky, legendy snad netřeba. Když klikneš na aktivní (modře + podtrženo) Odkud, spustí se link na Google Maps a podle něj můžeš třeba dojet na začátek trasy atp. Tabulka je ve vývoji.
A to asi stačí.
Podněty mi můžeš poslat na mail. Díky za ně.

Neutrálům zdar
Papouš

Žádné komentáře:

Okomentovat