2. listopadu 2020

Prcek cestou domu: Špindlerův Mlýn - Přední Labská • 3,2 km • 86 m

"Prcek cestou domu. Špindlerovku a další lahůdky jsem zatim nechal v banku. O plynulost jízdy se staralo půl kubíku bukovýho dříví - KRNAPem ofiko požehnanýho. Samozřejmě potenciál na extension tu je jako sviň, když vás nebude vyrušovat auto zezadu, generátor komentů a časovej plán," napsal o svém prvním krkonošském zářezu z pondělka 2.11.2020 ouběnický rider Chobotnice.

Aktivita na sedadle spolujezdce vyvolala následně zajímavou debatu v Radě starších: 

Azbest: "Dovolím si navrhnout termín Generátor komentů oficiálně zařadit do slovníku Neutral Riders. Nejlépe s poznámkou, že ztěžuje výkon ridera. Vědomě či nevědomě sráží jeho sebevědomí. Nevím, zda se nejedná o určitou formu bossingu."

Chobotnice: "Nemusí to být do bodování. Ale pokud to beru jako u obtížnosti divoký vody, tak ZWA (nejlehčí stupeň, tichá netekoucí voda, např. rybník) je sám v autě a bez samomluvy, WW6 (nejtěžší stupeň s peřejemi, válci a kameny) ječící manželka trhající riderovi volant a vlasy. V tejdnu na přejezdu v Martinicích, kdy jen o trochu poskočil náklad v autě, bych šacoval dcerunku na stupeň 3 nebo 4."

Azbest: "Vyhrožování a vydírání bez zásahu do řízení má stejný účinek."

Celkem by mi zajímalo, jakého stupně na škále by dosáhl stávající premiér, mnohdy přezdívaný Generátor náhodných slov. Jestli třeba náhodný nesouvislý skřeky nejsou horší než souvislý hučení osoby u spolujezdce. Ale to je asi jen hypotetická úvaha, protože dotyčnej stejně jezdí na sedadle vzadu vpravo. I když tam asi může taky něco generovat.


Krnapáckému buku zdar
Chobotnice

Žádné komentáře:

Okomentovat