15. září 2020

Brm, brm, brm: Kopanina - Paceřice • 8,9 km • 314 m

"Jedem si to jednoho krásnýho úterního (15.9.2020) babo letního odpoledne opět navštívit jedny dvojčata do Jenišovic. A po výjezdu k chatě Kopanina jsem zcela spontánně (nakažena od Zdendy aka ZBzH) hodila neutrál a svištíme si to jako o závod furt z kopce přes Frýdštejn," popisuje své intro do světa neutrálů na místě řidiče další dáma v Neutral Riders Zuzka Boudová aka Anazus, v civilu správkyně papouščí voliéry, běžkyně a velitelka vesmíru, v němž dlí ZBzH.

Zuzka Doubková aka Anazus (v pozadí s Ozzákem) až dosud nasávala atmosféru jízdy na neutrál z různých podřadných míst ve voze, nyní se ale rozhodla zapojit do dění, čemuž v sekretariátu tleskáme. V popředí ňákej pán vod vidlí.

Foto z místa činu. V popředí Anazus, v pozadí zprava pan Zachariáš, pan Ozzák a mimo záběr slečna Zitunka. Děti měly v průběhu sjezdu pekelnou žízeň, proto jméno Brm, brm, brm, ale pešek - když se jede navostro, obzvláště nějaká delší štreka, tak čurání, papání, kakání a brm brm musej počkat...

"Sem tam mírné stoupání vždy přejedeme sice rychlostí 10 km/h, ale hlavně že přejedeme, a pádíme dál z kopce... Asi byla klika na provoz, pouze jeden řidič modré fabie se nestačil divit, proč jedeme tak pomalu a nakonec nás na plný čáře předjel... Zřejmě si nevšiml samolepky na autě Neutral Riders..."


"Nálada v autě je skvělá, jedno dítě podřimuje, zbytek pasažérů se mnou prožívá můj první neutrál! Holt, kdo si počká, ten se dočká! Projíždíme Jenišovicema a pádíme furt dolů, až se auto zastavuje asi 50 m před cedulí Paceřice! JOO! 8,9 km! Píšu Zdendovi a prej DOROST! Slušný začátek! Dosud jsem absolvovala neutrály vždy jako spolujezdec, ale odteď BACHA na MĚ!" uzavírá Anazus.

Riderkám zdar
Anazus

Žádné komentáře:

Okomentovat