28. března 2020

Megažralok vs. crocosaurus: Černčice - Velemín • 6,4 km • 234 m

Když jsme ve středu 25.3.2020 před výpravou na houby sjeli s JayKayem Lídu Cíbu - moc pěknej sjezdík ze sedla Pod Březinou (kousek je jediné rašeliniště ve Středohoří), přes Milešov do Velemína, bylo jasný, že bychom se měli vypravit i na pravou větev této trasy, která startuje nad Černčicemi pod Milešovkou. Na to došlo v sobotu 28.3.2020. Vzniknul tak neutrál Megažralok vs. crocosaurus podle stejnojmenného filmu.

Tenhle snímek kategorie C totiž jednou sledoval manžel Lídy Cíby Dušan a údajně se od něj nemohl vůbec odtrhnout. Za mě s JayKayem jednoznačně palec nahoru, protože i kluci mají své dny v duchu guilty pleasure a koukaj na souboje blbě naanimovanejch ještírků. Holky zase jedou v Ordoškách, Ulicích, Modrejch kokódech a podobnejch píčovinách a nikdo jim to nebere, mže. Takže jsme se odvázali a pojmenovali neutrál po Dušanově oblíbenym movie. Tady je obsah v 10 minutách (stačej tak dvě :-)


K průběhu trasy - silnice je trochu užší než na Lídě Cíbě a solidně sype z kopce krásným lesem s jakýmsi rybníčkem po pravé ruce (určitě prozkoumáme), nad Milešovem se napojí na Lídu Cíbu a zvolna pokračuje k Velemínu, kde Lída a Důša vychovávají dva malý basketbalisty (odhadem - Tery 1,95 m - 7. třída ZŠ, Dominátor 1,87 m - 4. třída ZŠ). Tak ať se ve Velemíně daří, Cibuláci, můžete si oddechnout, páč už máte zneutralizováno!


Cibulím zdar
Papouš

Žádné komentáře:

Okomentovat