16. února 2020

Nivnická jizva: Březová - Nivnice • 8,6 km • 336 m

Plzeňsko-karpatský rider Azbest měl před víkendem 15.-16.2.2020 velké plány, a dokonce ohlásil útok na 15km hranici. První pohledy na mapu Karpat ukazovaly pontenciálně až 20km runy. Jenže mapa je mapa a v reálu to taková sláva nebyla. Teda aspoň cítím, že to tak cítí Azbest. Já bych ale štrekami 8,6 - 5,6 - 4,1 km nepohrdnul. Jak říká jeden neutrálista z Povrlů: "Není malých neutrálů!"



"Na padesátce z Old Grapewinu do Magyarfurthu jsem dopadl jako pověstní sedláci. Závěr je ten, že projekt Comenius, atakující dvacku, půjde jen na dvě části, prostě závora v podobě Smartcity upon Looping a následném protisvahu. Stejně tak jsem shořel ze sedla přes Sideslope do Horních Uher. Placka," upřesnil Azbest (kódováno proti francouzskému koronaviru LeBloch)


Epické výhled na Nivnické jizvě, ne synku?
"V neděli 16.2.2020 jsem zmastil alespoň žebro z Březové do Komenského rodiště Nivnice. Krajinově velkolepé, civilové neškodní. Rurál se jmenuje Nivnická jizva na počest místní kapely, která je fakt dobrá!!!! Slovácký punk. Měli jsme je na afterparty po závodech a pecka :)," uzavřel Azbest, který si určitě nedává malé cíle.



Komenskýmu zdar
Azbest

Žádné komentáře:

Okomentovat