15. ledna 2020

Přemysl Oráč: Hostomice - Stadice • 4,5 km • 103 m

Plch nasadil novoroční ofenzivu a hlásí další prvoneutrál - tentokrát dal ve středu 15.1.2020 klasiku po rychlostní silnici R63, kdy komunikace od Teplic padá směrem na Ústí n.L. do údolí řeky Bíliny. Tohle se jezdí často, ale Plch dal kombo s odbočkou na Řehlovice a k pomníku Přemysla Oráče u Stadic.

S JayKayem jsme jeli v sobotu 18.1.2020 z lyží z Bouřňáku, kde jsme poslali do deníčku Bernarda Widemanna. Když jsme si to tak sypali z Dubí na Teplice, testli jsme část neutrálu z Cínovce z kruháče z Dubí a napadla nás zajímavá fintička na jeho prodloužení :-)

Tentokrát jen screenshot z mapy.cz. Google to má blbě - ještě nemá zanesenou novou silnici na sjezdu Řehlovice.
Za Teplicema jsme to pak poslali po R63 a přišlo na řadu Plší kombo. Vyřadili jsme asi ve 120 km/h u cedule Exit 3 - Malhostice, což nebyla optimální rychlost, protože jsme se pak trochu vlekli.Na Exitu 7 - Řehlovice doprava dolů a na další křižovatce doleva. Na úroveň pomníku jsme nedojeli (challenge pro další pokusníky), ale i tak to dalo 4,5 km. S Plchem jsme se shodli na názvu Přemysl Oráč.

Pak jsme ještě dali nějaký neutrální záškuby směrem na Koštov a Trmice, ale nebylo tam nic, co by stálo za řeč. Jedinej smysluplnej neutrál tudy vede vlevo od silnice, a to korytem Bíliny.

Neutrálů zdar
Plch a Papouš

Žádné komentáře:

Okomentovat